Eventy
  • 2024-06-21

    KUCHNIA MEKSYKAŃSKA

    Piątek 21 czerwca od godz. 16:00

    Więcej

2024-06-16

SEAFOOD WEEKEND

Czy zdarza Ci się wspominać wakacje i smak świeżych morskich przysmaków na talerzu? W weekend 14, 15 i 16 czerwca morze i jego dary będą na wyciągnięcie ręki. Wystarczy przyjść na VI SEAFOOD FESTIVAL, gdzie oprócz skarbów morza będzie można skosztować wyśmienitej gamy białych win (degustacja przy barze).

Kuchnia poleca: Ostrygi francuskie Claire - Ostrygi Supreme - Vongole -  Małże nowazelandzkie- Krewetki Argentyńskie -  Przegrzebki - Brzytwy – Mix Ceviche - Kalmary - Tuńczyk  - Mule - Stek z Kalamara - Łosoś i wiele więcej ryb do wyboru do których zaproponujemy odpowiednie wino.

Prosimy o wcześniejszą rezerwację 22 758 9559 lub info@podkowawinedepot.pl